40 de meniuri colorate, puse în joc de Muzeul Național Brukenthal și Jules

Iubitorii artei culinare sunt provocați la un concurs inedit.

Anul acesta, în cadrul proiectului „Brukenthal Contemporan: culoare și gust”, nu este posibilă organizarea unei prezentări culinare cu public, astfel că Muzeul Național Brukenthal și partenerul Gastro Rama au creat „meniul colorat la pachet”, care conține:

  • gustare: gazpacho de căpșuni, emulsie de mentă și crocant de burduf
  • gustare: salată de frunze din grădină, brunoise de castraveți dulci-acrișori, păstrăv afumat, frunze de muștar, pudră de soc
  • fel de bază: biscuit fraged cu brânză maturată, conopidă și ardei
  • fel de bază: griș cu lapte, gălbiori, frișcă și polen crud
  • fel de bază: tartare de vită, maioneză de praz, capere și ceapă murată, chips din pâine cu maia
  • desert: papanași cu cireșe și crumble de fructe de pădure și sos de crețușcă

„În perioada 11-14 iunie, Muzeul Național Brukenthal desfășoară un concurs prin care sunteți invitați să distribuiți postarea actuală a concursului de pe Facebook a proiectului „Brukenthal Contemporan: culoare și gust”, invitând și prietenii voștri. Cei care doresc să ni se alăture se pot înscrie la adresa de e-mail alexandru_sb_ro@yahoo.com cu nume, prenume și număr de telefon. 40 dintre prietenii noștri care se vor remarca prin creativitatea și impactul promovării vor fi anunțați pe lista câștigătorilor în data de 15 iunie. Premiile constau într-un meniu plin de culoare și gust, alături de catalogul proiectului și vor putea fi ridicate de la restaurantul Jules din Sibiu în data de 18 iunie”, transmite Alexandru Chituță, șef secție Marketing.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*