Ciorbă acră cu carne ca pe Valea Hârtibaciului

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 roșii
  • 1 ardei
  • 50 g orez
  • 1 l zeamă de varză
  • 1 legătură leuștean sau tarhon
  • 200 g smântână
  • apă
  • sare
  • piper


Mod de preparare

  1. Carnea se spală și se taie în bucăți. Se adună de spumă și se lasă să fiarbă cu sare și piper, timp de o oră.
  2. Se adaugă legumele tăiate mărunt și orezul.
  3. Spre sfârșit, se adaugă zeama de varză și verdeața tăiată mărunt.
  4. Se servește cu smântână.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*