Concursul lunii martie | Întâmpină primăvara cu un zâmbet!

“Secret de Sibiu” îți oferă un cadou în valoare de 220 euro!

Citește și dă mai departe “Secret de Sibiu – jurnal bine condimentat!” și te premiem cu un voucher la Dent Estet, cea mai modernă clinică stomatologică din Sibiu.

Este foarte simplu să câștigi un voucher cu ajutorul căruia vei beneficia gratuit de o consultație de specialitate, o ședință completă de profilaxie și un plan de tratament, precum și 50% reducere la procedura de albire dentară laser cu echipamente americane Epic Biolase.

Trebuie doar să dai like paginii noastre de Facebook și să o distribui prietenilor tăi. La sfârșitul lunii, vom desemna câștigătorul prin tragere la sorți. Mult succes!

/SecretdeSibiu

Concursul se desfășoară în perioada 1 – 20 martie 2019. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi contactat pe Facebook pentru a intra în posesia voucherului. Acest voucher poate fi folosit o singură dată, de o singură persoană, și este valabil până la 31 martie 2019. Valoarea totală a beneficiilor nu poate fi schimbată cu un alt serviciu oferit de Dent Estet.

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulți este dotată cu tehnologie high-tech integrată, dispune de un studio foto digital, de un centru de radiologie dentară integrat și de o sală de intervenții pentru chirurgia dentară. Fiecare pacient este preluat de un medic coordonator și asistat de o echipă multidisciplinară, certificată internațional, pentru un confort sporit și o eficientizare a timpului petrecut în clinică.

Laserul stomatologic EPIC BIOLASE (SUA), o inovație în stomatologia digitală, care contribuie la tratamente sigure și precise, dar mai ales crește gradul de confort al pacientului în cabinetul dentar, reducând semnificativ durerea și numărul de vizite la medicul stomatolog.

Clinica deschisă recent în oraș dispune de o serie de alte tehnologii digitale, pentru a acoperi toate nevoile pacienților și orice solicitări de tratamente dintre cele mai complexe.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*