Ospăț ca la palatul Regelui Soare

Bucătari galonați din toată România vor petrece propriul Revelion la un conac din Mărginimea Sibiului, iar meniul este demn de o curte regală.

Pregătirile sunt în toi, iar locurile au fost deja epuizate pentru cea de-a doua ediție a Revelionului Bucătarilor 2020 la Conacul “Maria Theresa” din Orlat.

Mâine seară, aici își dau întâlnire gurmanzii pentru un festin culinar de elită, inspirat din epoca regelui Ludovic al XIV-lea.

“Tematica mesei festive în fiecare an este modelul de bufet festiv de la curtea regelui, în spiritul lui Ludovic al XIV-lea”, a spus chef Radu Zărnescu, președintele Euro-Toques Romania, pentru Secret de Sibiu.

Evenimentul exclusivist organizat de Asociația Culturală Euro Est Alternativ și găzduit de Conacul “Maria Theresa” a ajuns la cea de-a doua ediție și promite, ca și anul trecut, o atmosferă nobilă și produse de la producătorii tradiționali.

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*