Producători noi în Piața Transilvania, începând cu 1 iulie

Peste 20 de producători noi din județul Sibiu vor fi prezenți în cadrul Pieței Volante Transilvania, în semestrul II al anului 2020.

Noii comercianți provin din localitățile: Sibiu, Avrig, Tălmaciu, Cârțișoara, Rășinari, Cașolț, Șura Mare, Tilișca și Păuca.

De acum, sibienii vor beneficia de o ofertă mai diversificată la sectoarele: Ouă/pui, Panificație, Lactate, Miere, Dulcețuri/siropuri, Mici meșteșugari, Legume/fructe.

Pentru perioada care debutează astăzi au fost depuse 212 cereri și au fost selectați 180 de producători împărțiți pe următoarele sectoare: Carmangerie (12 cereri), Legume/fructe (58 cereri), Lactate (35 de cereri), Ouă/pui (14 cereri), Miere (13 cereri), Panificație (25 cereri), Ulei (2 cereri), Siropuri și dulcețuri (3 cereri), Mici meșteșugari (7 cereri), Floră spontană (3 cereri), Flori și arbuști (8 cereri).

Lista producătorilor selectați poate fi consultată aici: http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/06/LISTĂ-PRODUCĂTORI-ADMIȘI-SEM-2-2020.pdf.

Secret de Sibiu te încurajează să consumi produse locale! “Recensământul” nostru însumează peste 230 de producători tradiționali din județul Sibiu care îți stau la dispoziție, pentru a te aproviziona cu legume și fructe, brânzeturi, ouă, preparate din carne, miere și produse apicole, dulcețuri, siropuri și băuturi de care să te bucuri în fiecare zi. Lista este actualizată permanent. Dacă vrei să ne recomanzi un producător care încă nu este promovat pe această pagină, te rugăm să ne contactezi. Cumpără produse de calitate și susține economia sibiană!

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*