Salată colorată pentru zilele de vară cu zucchini copţi şi roşii cherry

Ingrediente

  • o lingură de parmezan ras
  • chives
  • busuioc
  • oregano
  • 1/2 linguriţă de sare de mare
  • piper
  • o linguriţă de oţet balsamic
  • ulei de măsline
  • 300 g roşii cherry
  • un zucchini mare

Mod de preparare

  1. Zucchini se taie în sferturi, bucățile se ung cu ulei de măsline şi se coc la grill câte 5 minute pe fiecare parte, având grijă să nu devină prea moi. Apoi se taie fiecare bucată de zucchini în cubuleţe.
  2. Roşiile se taie în jumătăţi şi se amestecă cu bucăţelele de zucchini.
  3. Ierburile aromate se taie mărunt, astfel încât să se obţină două linguri de ierburi aromatice, care se adaugă peste legume.
  4. Se pregăteşte un dressing dintr-o lingură de ulei, oţetul balsamic, sare, piper şi parmezan şi se toarnă peste salată.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*