Salată de ouă și orez

Voi ce faceți cu ouăle fierte?

Noi am aflat de la doamna Aurelia Rusu o rețetă pe care v-o recomandăm cu toată încrederea!

Ingrediente

  • 100 g iaurt
  • 1 cană cu orez
  • 6 ouă fierte tari
  • 6 roșii
  • 1 broccoli
  • frunze de spanac sau salată
  • condimente

Mod de preparare

  1. Se toacă 5 ouă, se amestecă cu iaurtul, se condimentează după gust.
  2. Apoi se pune orezul fiert și răcit, precum și buchete (bucăți) de broccoli fiert în prealabil.
  3. Pentru a putea fi servit, punem în fiecare farfurie o frunză mare de spanac sau salată, o jumătate de roșie, pentru care așezăm orezul cu ouăle amestecate deja.
  4. Ornăm apoi cu câte o felie din oul păstrat peste aceasta.

Poftă bună!

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*