Salată de varză cu mere și sos de nuci

Ingrediente

  • varză roșie
  • varză albă
  • mere
  • oțet din vin roșu și alb
  • nucă măcinată
  • ulei
  • muștar
  • sare
  • piper
  • apă minerală (opțional)

Mod de preparare

  1. Sosul de nuci: nucile, măcinate fin, se amestecă cu muștar, cu puțin oțet și se freacă totul cu ulei. Opțional, se poate “lungi” și cu apă minerală.
  2. Se taie varza roșie și cea albă “fideluță” și se amestecă bine.
  3. Se adaugă apoi merele, tăiate felii subțiri.
  4. Sosul de nuci se toarnă peste salată și se amestecă totul și, abia apoi, se poate servi.


Rețetă publicată de Aurelia Rusu în cartea “Gătim împreună în Casa Baronului”
 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*