Șerbet de zmeură

Orice asemănare cu o operă de artă nu este întâmplătoare!

Ingrediente

  • 4 linguri zahăr pudră
  • 500 g zmeură congelată
  • 1 albuș

Mod de preparare

  1. Se amestecă zahărul și zmeura în blender până devin o pastă fină.
  2. Se adaugă albușul și se mai amestecă timp de 30 secunde.
  3. Se servește imediat sau se congelează până la folosire.

În colaborare cu 15 chefi și mixologiști internaționali, Muzeul Național Brukenthal a realizat proiectul “Brukenthal Contemporan: culoare şi gust”, un experiment inedit în care creaţia culinară ilustrează și completează arta plastică. Rezultatul este o expoziție în care tablouri ale artistului sibian Peter Connerth sunt însoțite de creații culinare absolut spectaculoase, așa cum puteți vedea.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*