Supă cremă de gulii á la Chef Emilian Vârlescu

Bucătarul sibian Emilian Vârlescu este “autorul” unei supe delicate și rafinate pe care trebuie neapărat să o încercați!

“Ingredientele sunt simple. Aveți nevoie de 5 gulii, 2 cartofi, o ceapă, un morcov, o bucățică de țelină, supă de pui, puțin unt, sare, piper, nucșoară, smântână pentru gătit, câteva frunze de gulie. După ce ați tras la tigaie legumele tăiate cubulețe, adăugați supa de pui, sarea și piperul, puneți si fierbeți o oră, apoi blendați adăugând smântână pentru gătit, condimentați cu nucșoară, frunzele de gulie tocate mărunt și gata! Vă doresc tuturor multă sănătate și aveți grijă de voi!”, transmite Chef Emilian Vârlescu tuturor cititorilor Secret de Sibiu.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*